slide-comfort3

Betrouwbare zorg

Wonen met uw eigen medisch team stand-by

Fijn als u in goede gezondheid de overstap naar een appartement van Carédo Comfortwonen kunt maken. Maar ook als u later - of nu al - tegen beperkingen aanloopt, bent u verzekerd van zorg. Betrouwbare zorg. CureaVitelbalie is als zorgpartner aangehaakt bij ons concept. Op het moment dat u zorg nodig heeft, zijn zij er. Toegesneden op uw behoefte: van het aantrekken van steunkousen tot en met palliatieve ondersteuning, 24 uur per dag.

Die zorg kan trouwens ook vaak anders worden georganiseerd, met smart home oplossingen. Slimme sensoren voor valdetectie bijvoorbeeld, spraakherinneringen om uw medicatie in te nemen of intelligente nachtverlichting. De technologie ‘leert’ ook wat uw dagritme is, om tijdig te kunnen ingrijpen als u alleen woont en het systeem iets opmerkelijks signaleert.

CureaVitelbalie opereert landelijk. Op elke locatie van Carédo Comfortwonen bent u dus verzekerd van de juiste zorg. Een compleet (para)medisch team staat voor u klaar. Professioneel in de uitvoering, persoonlijk in de benadering.

VEILIGHEID EN RUST

 

BETROUWBARE ZORG

 

THUISVOELEN

 

ULTIEM COMFORT

 

veelgestelde vragen

Vragen en opmerkingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor al uw eventuele vragen en opmerkingen omtrent de projecten van Carédo Comfortwonen, kunt u op verschillende manieren met ons in contact komen. Om alvast wat algemene vragen te beantwoorden die wij regelmatig krijgen, volgt hieronder een korte opsomming:

Alle comfortwoningen kunnen worden bewoond door 55-plussers met of zonder zorgvraag.
De woningen kunnen direct bij oplevering betrokken worden.
 Carédo Comfortwonen® is officieel ingeschreven als beschermd merk in het Benelux Merkenbureau onder inschrijvingsnummer 1001252.

Kom in contact

Carédo ontwikkelt ook een
project bij u in de buurt

Carédo Comfortwonen geeft graag een helder antwoord op alle vragen die u heeft. Daarvoor staan we u tijdens werkdagen telefonisch te woord. U kunt ook een e-mail sturen.

Boerendijk 5a
4451 RK Heinkenszand, Nederland
Email: info@comfortwonen.com
Tel.: +31 (0)113 794 551