Kortgene-01-02
Kortgene-01-03
Kortgene-01-01
previous arrow
next arrow

Project Portgene in Kortgene

18 appartementen met vijfsterren comfort

Nu en later plezierig wonen in Portgene Zeeland

Slechts 18 appartementen telt nieuwbouwproject Portgene Appartementen aan de Botterlaan in Kortgene. En die zijn ook nog eens verdeeld over drie gebouwen met drie verdiepingen en een lift. U kiest in elk van de gebouwen uit appartementen in drie typen. Zo is er altijd een appartement dat aansluit bij uw woonwensen en voorkeur. Alle appartementen zijn luxe afgewerkt. U heeft altijd het plezier van een buitenruimte, in de vorm van een beschut loggia terras. En wat zou u denken van het imposante uitzicht over de Delta Marine haven en in de verte het Veerse Meer?

Mooie woonkans aan het Veerse meer
Aan de uitstraling van Portgene Appartementen herkent u al het niveau van afwerking: luxe, exclusief en chique. De architectuur van de drie gebouwen houdt fraai het midden tussen modern en klassiek.

Alle appartementen beschikken over drie kamers, in grootte variërend van circa 112 tot 133 vierkante meter. Die grootte verzekert u van een ruime woonkamer, inclusief de compleet ingerichte open keuken. Ook de badkamer wordt al kant en klaar opgeleverd. Met twee slaapkamers bent u flexibeler als er logé’s zijn. Of als u graag de ruimte heeft voor hobby of werk. Uw auto staat veilig en droog in de privégarage op begane grond nivo. Die is ruim genoeg om hier ook fietsen te stallen. En achter elke parking ligt nog een extra ruimte, bruikbaar voor hobby, werk of kantoor aan huis.

Comfortabel en luxe wonen

uw nieuwe thuishaven in kortgene

Kiezen voor Portgene Appartementen is een keuze voor de toekomst. U woont er gelijkvloers, zonder de noodzaak om trappen te hoeven lopen. De tuin bijhouden is verleden tijd. En u kunt er ook blijven wonen op het moment dat uw gezondheid verandert.

Partner in het concept van Carédo Comfortwonen is CuraeVitel. Als zorgorganisatie is CuraeVitel gespecialiseerd in medische zorg op maat en hulp aan huis. Een fijn vooruitzicht, dat u met Portgene Appartementen een zorgeloze toekomst tegemoet gaat in uw luxe appartement.

  • Driekamer appartementen gelegen op 1e of 2e verdieping
  • Woonoppervlaktes vanaf circa 112 tot 133 m²
  • Aangrenzende (loggia)terrassen op het zuiden
  • Open keuken van Siematic, inclusief apparatuur
  • Twee slaapkamers met complete badkamer
  • Comfortabele vloerverwarming en -koeling (gasloos)
  • Hobbykamer en afgesloten garage op de begane grond
  • Extra privé parkeerplaats op eigen terrein

Een mooi stukje zeeland

Wonen met alles wat u wilt dichtbij

Een mooi stukje Zeeland is het, Kortgene. Is het niet vanwege het uitgestrekte landschap, dan toch zeker door de gunstige ligging. De stad Goes is op maar 12 kilometer afstand. Of neem buslijn 31, die ook nog eens rechtstreeks aansluit bij het NS-station van Goes. Strandliefhebbers staan binnen 30 autominuten in het zand van Domburg.

Vanaf de Botterlaan heeft u alle faciliteiten van het dorp op loopafstand: de Spar supermarkt, warenhuis Le Grand Bazar, de bakker en de slager. Kortgene heeft ook het gemak van een eigen huisarts, mét apotheek. En met Goes in de nabijheid is ook het ziekenhuis niet ver weg. Strandliefhebber? U staat binnen 30 autominuten in het zand van Domburg.

Kom in contact

Carédo ontwikkelt ook een
project bij u in de buurt

Carédo Comfortwonen geeft graag een helder antwoord op alle vragen die u heeft. Daarvoor staan we u tijdens werkdagen telefonisch te woord. U kunt ook een e-mail sturen.

Boerendijk 5a
4451 RK Heinkenszand, Nederland
Email: info@comfortwonen.com
Tel.: +31 (0)113 794 551