slide-comfort3

Thuisvoelen

Kleinschalige projecten met een huiselijke sfeer

Vanaf het eerste moment dat u uw intrek neemt in uw appartement voelt u zich hier thuis. Thuis in een omgeving waar het u aan niets ontbreekt, van comfortabele voorzieningen tot luxe extraatjes. En het thuisgevoel wordt nog eens versterkt door de opzet van het project. Altijd gaat het om kleinschalige locaties met maximaal circa dertig appartementen. Zo leert u snel uw medebewoners kennen. Bewoners in dezelfde leeftijdscategorie als u.

Thuis. Het is een gevoel dat voor iedereen anders is. Maar de ingrediënten om u hier thuis te voelen zijn overal dezelfde. Projecten van Carédo Comfortwonen hebben altijd een menselijke schaal, waardoor u zich nooit anoniem voelt. De architectuur is warm, vriendelijk, passend in de omgeving. Een omgeving die trouwens altijd een groen accent heeft. Is het niet omdat de locatie is gelegen in een natuurrijk gebied, dan toch zeker omdat een grote tuin het project omringt. Ook kan een binnentuin uw ‘buitenplezier’ een extra impuls geven.

Gemeenschappelijke ruimte op elke locatie
Onderdeel van elke locatie is een gemeenschappelijke huiskamerbrasserie. Hier kunt u op eigen initiatief een koffie-uurtje plannen. Of een activiteit organiseren. De ruimte is ook een ideale uitwijkplaats als u een verjaardag of feestje wilt geven.

VEILIGHEID EN RUST

 

BETROUWBARE ZORG

 

THUISVOELEN

 

ULTIEM COMFORT

 

veelgestelde vragen

Vragen en opmerkingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor al uw eventuele vragen en opmerkingen omtrent de projecten van Carédo Comfortwonen, kunt u op verschillende manieren met ons in contact komen. Om alvast wat algemene vragen te beantwoorden die wij regelmatig krijgen, volgt hieronder een korte opsomming:

Alle comfortwoningen kunnen worden bewoond door 55-plussers met of zonder zorgvraag.
De woningen kunnen direct bij oplevering betrokken worden.
 Carédo Comfortwonen® is officieel ingeschreven als beschermd merk in het Benelux Merkenbureau onder inschrijvingsnummer 1001252.

Kom in contact

Carédo ontwikkelt ook een
project bij u in de buurt

Carédo Comfortwonen geeft graag een helder antwoord op alle vragen die u heeft. Daarvoor staan we u tijdens werkdagen telefonisch te woord. U kunt ook een e-mail sturen.

Boerendijk 5a
4451 RK Heinkenszand, Nederland
Email: info@comfortwonen.com
Tel.: +31 (0)113 794 551