slide-comfort3

Ultiem comfort

Wonen met het gevoel van 365 dagen vakantie

Wonen zoals u het liefst woont: dat is het uitgangspunt voor Carédo Comfortwonen. Dat begint al bij de entree van het project. Stijlvol, met de allure van een hotellobby. Uw driekamer-appartement is minimaal 83 vierkante meter groot. Met meer dan voldoende ruimte voor een compleet ingerichte keuken, een ruime badkamer en een interne berging. Luxe is hier het sleutelwoord, zoals stijlvolle vloerbekleding, een standaard Quooker in de keuken of een inloopdouche in de badkamer.

Vloerverwarming én vloerkoeling houden het twaalf maanden per jaar behaaglijk. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over energiekosten. Gasleidingen komen er niet aan te pas, een warmtepomp en PVT-zonnepanelen wel. Daarmee kunt u alvast in een groot deel van uw eigen energiebehoefte voorzien. Optimaal isolerende maatregelen doen de rest.

Ook buiten genieten
Buiten heeft u de beschikking over een ruim terras of balkon, groot genoeg om er een tafel te plaatsen en familie of vrienden te ontvangen. En vaak is er een binnentuin te vinden. Beneden in het gebouw heeft u een eigen berging en een gemeenschappelijke fietsenberging. Parkeren is bij elk project grotendeels overdekt. En ook op elektrische auto’s is gerekend. Stallen is uitsluitend gereserveerd voor bewoners, geregeld via elektronische toegang.

Extra diensten
Een klein klusje of een reparatie, zoals het ophangen van een schilderij of een kraan die blijft lekken? Op elke locatie heeft u de beschikking over een eigen klussendienst. U kunt ook nog andere comfortdiensten inschakelen, zoals een wasdienst, een pedicure of kapper aan huis, een maaltijdservice, begeleiding bij fitness en bewegen, een taxi- en vervoersservice, een boodschappendienst en een hondenuitlaatservice.

Vereniging van eigenaren
Als eigenaar van een appartement bent u automatisch lid van de vereniging van eigenaren. Samen met uw medebewoners neemt u beslissingen over het beheer en het onderhoud van het gebouw. CureaVitelbalie ondersteunt u bij alle activiteiten met een compleet pakket aan diensten.

VEILIGHEID EN RUST

 

BETROUWBARE ZORG

 

THUISVOELEN

 

ULTIEM COMFORT

 

veelgestelde vragen

Vragen en opmerkingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor al uw eventuele vragen en opmerkingen omtrent de projecten van Carédo Comfortwonen, kunt u op verschillende manieren met ons in contact komen. Om alvast wat algemene vragen te beantwoorden die wij regelmatig krijgen, volgt hieronder een korte opsomming:

Alle comfortwoningen kunnen worden bewoond door 55-plussers met of zonder zorgvraag.
De woningen kunnen direct bij oplevering betrokken worden.
 Carédo Comfortwonen® is officieel ingeschreven als beschermd merk in het Benelux Merkenbureau onder inschrijvingsnummer 1001252.

Kom in contact

Carédo ontwikkelt ook een
project bij u in de buurt

Carédo Comfortwonen geeft graag een helder antwoord op alle vragen die u heeft. Daarvoor staan we u tijdens werkdagen telefonisch te woord. U kunt ook een e-mail sturen.

Boerendijk 5a
4451 RK Heinkenszand, Nederland
Email: info@comfortwonen.com
Tel.: +31 (0)113 794 551