slide-comfort3

Veiligheid en rust

Het gevoel dat u niets kan gebeuren

Als u op zoek bent naar een woning om zorgeloos oud te worden, worden ineens andere zaken belangrijker. Is de veiligheid er gewaarborgd? En is het ook een rustige locatie? Met die uitgangspunten ontwikkelt Carédo Comfortwonen elk project. In en om uw woning treffen we alle maatregelen om met een gerust hart te genieten en ongestoord te kunnen wonen.

Via Loxone beschikt u over slimme oplossingen op het gebied van veiligheid, comfort en energie-efficiëntie. Standaard zijn een inbraak/brandalarm en een waterlekkage-alarm aanwezig in uw appartement. Voor professionele alarmopvolging kunt u een abonnement afsluiten bij een alarmservice. Daarnaast zijn appartementen uitgerust met de nieuwste generatie smart home-technologie, bedoeld om de fysieke conditie van bewoners continu te waarborgen. Veiligheid is ook: appartementen drempelloos uitvoeren met extra brede deuren, inclusief een drempelloze toegang naar het terras.

Een buitenplaats, met alles binnen bereik
Carédo Comfortwonen selecteert uitsluitend locaties waar u tot rust komt. Op plekken waar de hectiek aan u voorbij gaat, maar u wel dichtbij de voorzieningen van steden en dorpen bent. Vaak zijn het locaties waar de natuur nooit ver weg is. Of waar het gebouw altijd wordt omgeven door groen.

Minimale leeftijdgrens
Rust is ook gewaarborgd door appartementen uitsluitend beschikbaar te stellen aan bewoners van 55 jaar en ouder (of van wie een van de twee die leeftijd heeft bereikt). Er is daarom geen mogelijkheid voor thuiswonende kinderen. Ook mag het appartement niet recreatief worden verhuurd.

VEILIGHEID EN RUST

 

BETROUWBARE ZORG

 

THUISVOELEN

 

ULTIEM COMFORT

 

veelgestelde vragen

Vragen en opmerkingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor al uw eventuele vragen en opmerkingen omtrent de projecten van Carédo Comfortwonen, kunt u op verschillende manieren met ons in contact komen. Om alvast wat algemene vragen te beantwoorden die wij regelmatig krijgen, volgt hieronder een korte opsomming:

Alle comfortwoningen kunnen worden bewoond door 55-plussers met of zonder zorgvraag.
De woningen kunnen direct bij oplevering betrokken worden.
 Carédo Comfortwonen® is officieel ingeschreven als beschermd merk in het Benelux Merkenbureau onder inschrijvingsnummer 1001252.

Kom in contact

Carédo ontwikkelt ook een
project bij u in de buurt

Carédo Comfortwonen geeft graag een helder antwoord op alle vragen die u heeft. Daarvoor staan we u tijdens werkdagen telefonisch te woord. U kunt ook een e-mail sturen.

Boerendijk 5a
4451 RK Heinkenszand, Nederland
Email: info@comfortwonen.com
Tel.: +31 (0)113 794 551